Ucuza Alıp Pahalıya Satılan Ürünler: Karlı Ürün Fırsatları

Ucuza alıp pahalıya satılan ürünler, e-ticaret dünyasında büyük fırsatlar sunuyor. İşte bu blog yazısında, size bu karlı fırsatları sunuyoruz. Uygun maliyetle temin edilebilen ürünlerinizi yüksek fiyatlarla satmanın sırlarını keşfedeceksiniz.

Silikon kanepe bardaklıklarından taşınabilir kapı kilitlerine, kedi ve köpek tarağından hediyelik eşyalara kadar birçok ürün, işinizi büyütmeniz için birer fırsat sunuyor. E-ticaretin büyüleyici dünyasına adım atın ve bu ürünlerin nereden temin edileceğini öğrenin.

Ucuza alıp pahalıya satılan ürünlerle dolu bu dünyada, kazançlı bir iş kurma zamanı geldi.

Ucuza Alıp Pahalıya Satılan Ürünler

Günümüzde ticaret yapmak için tedarikçi firma bulmak çok kolay hale gelmiş durumda. Ayrıca bu ürünleri internet üzerinden birbirinden farklı pazarlarda yüksek fiyatlara satabilir ya da ürünlerin toptancılığını yaparak farklı perakende satıcılarına pazarlaya bilirsiniz.

Küresel ve yerel toptancı e-ticaret sitelerinden kendi özel araştırmalarınızı yapabilir ve ucuza alıp pahalıya satılan ürünleri tedarik edebilirsiniz. Şimdi sizlere e-ticaret sitelerinde son 6 ayda en çok satışı yapılan, maliyeti ucuz, satışı pahalı ürünler listesini paylaşıyorum.

Silikon Kanepe Bardaklık: İnternet Ticaretinde Kazançlı Bir Seçenek

Silikondan üretilen kanepe bardaklık daha önce hiç dikkatinizi çekti mi? E-ticaret sitesi Amazon'da ciddi satış sayısına ulaşmış durumda. Ucuza alıp pahalıya satılan ürünler arasında dikkatleri üzerine çekiyor. Silikon kanepe bardaklıkların farklı model ve renk seçenekleri bulunuyor.


Ürünü Amazon satıcıları 25 ile 36 dolar arasında satışa sunuyor. Satıcılar, maliyeti düşük ürünün kendi mağazalarından satışının yapılması için sponsor reklamlar vererek kar oranını artırıyor. Peki bu ürün  Alibaba üzerinden kaç dolar üzerinden satılıyor?


Silikon kanepe bardaklık ürünleri Alibaba üzerinde farklı üreticiler tarafından satışa sunulmuş duurmda. Yukarıda görüldüğü üzere 1000 adet sipariş verildiğinde adet fiyatı 6.56 dolara kadar düşüyor. Ürünün satış fiyatıysa minimum 25 dolar. Kısacası bu ürün tam istediğimiz gibi, ucuza al pahalıya sat.

Taşınabilir Kapı Kilidi: Ev Güvenliği İçin Ucuz Al, Pahalı Sat!

Daire kapıları başta olmak üzere oda kapıları, otel kapıları, ofis kapıları gibi dışarıdan açılmasını engellemek istediğiniz tüm kapılar için kullanılacak bir ürün. Ülkemizde e-ticaret sitelerinde satışı yapılmıyor ve Amazon üzerinden ortalama 14 ile 17 dolar arasında satışa sunuluyor.


Seyahat ürünleri altında listelenen kapı kilidi, farklı mağazalardan son 90 gün içinde toplam 18.000 adet satılmış. Peki biz bu ürünü kaç dolara satın alabiliriz?


Ürünü hemen satın almak için Alibaba adresini ziyaret etmeniz yeterli. Benim kendi bulduğum satıcıdan bu ürünü 2-99 adette 1.40 dolar, 100-499 adette 1.30 dolar daha fazla adet içinse 1.00 ile 0.75 dolar ödemeniz yeterli. Yüksek kar marjına sahip olduğu için taşınabilir kapı kilidi de ucuza alıp pahalıya satılan ürünler arasında yer almaya hak kazanıyor.

Örümcek ve Böcek Avcısı: Evdeki Sorunları Karlı Bir İşe Dönüştürün

Böcek ve örümcek insanların yaşam alanlarında sık sık görülür. Bu canlılara dokunmak istemiyor aynı zamanda onları öldürmeden yaşam alanından uzaklaştırmak isteyenler için harika bir ürün.

Bir ürünü satmaya karar vermeden önce ürünün bir soruna çare olup olmadığını iyi analiz etmenizde fayda var ve bu ürün gerçekten büyük bir soruna çare bulmuş durumda. Peki Amazon üzerinde kaç dolara satılıyor?


Bu ürün son 90 gün içinde Amazon mağazaları tarafından yaklaşık  28.000 adet satılmış. Ürünün ortalama satış fiyatı 22 dolar. Peki bu ürünü toptancıdan kaç dolara satın alabiliriz?


Örümcek avcısı adını verdiğimiz ürün Alibaba üzerinde toptan alımlar için 1.50 dolara kadar düşen fiyatlarla satışa sunuluyor. Farklı toptancılarda daha uygun fiyatlarda bulmak mümkün, siz satın almadan önce kendi araştırmanızı daha detaylı yapabilirsiniz. 1.50 dolara alınıp 23 dolara satıldığı için böcek avcısı da ucuza alınıp pahalıya satılan ürünler arasında yer alıyor.

Kedi ve Köpek Tarağı: Evcil Hayvanlar İçin Trend Ürünler

Kedi ve köpek tarakları yıllardır hayatımızda var ve evcil hayvan besleyenler bunlara ihtiyaç duyduğu için satın alıyor. Kısacası piyasada zaten var olan modellerden satmaya çalışırsanız mevcut pazardan sizde küçük bir pay alarak satış yapabilirsiniz. Ama geleneksel kedi ve köpek tarağının daha kullanışlı versiyonunu satmaya çalışırsanız farklı bir ürün olduğu için muhtemelen çok daha fazla satış yapmış olacaksınız.


Ürünümüzün en büyük farkı taranan tüyleri tek bir hamleyle toparlıyor olması. Bu özellik sadece ihtiyacı olduğu için kedi tarağı alanları değil hali hazırda eski tip ürüne sahip olanlarında kısa sürede ilgisini çekmiş görünüyor. Amazon'da son 90 günde farklı mağazalar tarından 86.000 evcil hayvan tarağı satılmış. Ürün fiyatı farklı modellerde 12 ile 18 dolar arasında. Peki toptancıda bu ürünün fiyatı ne kadar?


Alibaba toptancı mağazaları üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda ortalama 1.48 dolarlık adet fiyatı ile kedi ve köpek tarağı modelleri bulmak mümkün olduğunu gördüm. Aynı ürün e-ticaret sitelerinde ortalama 13 dolara satılıyor ve yüksek kazanç vaat ediyor. Evcil hayvan tarakları ucuza alıp pahalıya satılan ürünler arasında yer almayı kesinlikle hak ediyor.

Katlanabilir Sandalye: Mevsimlere Göre Kazançlı İş Fırsatı

Google arama motorunda gerçekleştirilen 'Katlanabilir Sandalye' araması ilk bahar aylarından itibaren %600 oranında artıyor. Buda demek oluyor ki yaz aylarında bu ürüne inanılmaz bir rağbet var. Belirli dönemlerde yoğun olarak satışı yapılan ürünlerin rağbet görmediği dönemlerde ise fiyatı ciddi oranda düşüyor.

Kış aylarında toptancılar tarafından yapılan satışlarda Katlanabilir sandalyenin adet fiyatı ortalama 5 dolarken yazın bu fiyat 9 dolara kadar yükselebiliyor. Eğer yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız kış aylarında ucuz alıp yaz ayalarında pahalıya satabileceğiniz niş bir ürün.

Spor Direnç Bandı: Evde Sporu Destekleyen Ürünler

Spor direnç bandı, son dönemde önem kazanan evde spor konseptinin en temel ürünlerinden birisi olmayı başardı. Öyle ki son 90 günde Amazonda yaklaşık 200.000 adet direnç bandı modeli satıldı. Direnç bandı ve lastikler spor salonunda bulunan antrenman aletleri ile gerçekleştirilen bir çok komplike haraketli daha az şiddetle evde gerçekleştirilmesini sağlayan çok verimli bir spor ürünüdür.

Alibaba gibi toptancı e-ticaret platformları başta olmak üzere Tahtakale gibi yerli toptancılardan dahi çok uygun fiyata direnç bandı satın alabilir yüksek kar marjı ile ürünü satabilirsiniz.

Ahşap Oyuncaklar: Çocukların Eğlencesi ve Karlı İş

Ahşap oyuncaklar kar marjı olarak en yüksek orana sahip ürünler arasında yer alıyor. Genellikle bebeklik çağında yaş grupları için tasarlanan bu oyuncaklar, doğal ahşap olmasından dolayı çokça tercih ediliyor.

Çocukların yaş grubuna göre fiziksel motor gelişimini geliştirmeye yönelik ahşap oyuncak modelleri toptancılarda 0.25 dolardan başlayan fiyatlar da satışa sunulmakta. Yine aynı ürünlerin e-ticaret siteleri ve diğer marketlerde satışı 5 ile 10 dolar fiyatında gerçekleşmektedir. Bu ürün başlığı geniş bir yelpazeye sahiptir ciddi bir araştırma yaparak güzel karlar elde edebilirsiniz.

Masaj Aletleri: Sağlık ve Rahatlama Ürünleri ile Kazanın

Masaj aleti, ucuza alınıp pahalıya satılan ürünler arasında en popülerleri. Medikal sağlık ürünü kategorisinde yer almıyor ve çok farklı masaj alet modelleri bulunuyor.

Son dönem rövanşta olan sporcu masaj aletleri yüksek satış sayılarına sahiptir. Şarjlı olan bu ürünlerin satışını e-ticaret sitelerinden ya da spor salonlarında gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra diğer spor ürünlerinin satışı da tercih edilebilir.

Plastik Mutfak Ürünleri: Kullanışlı ve Bütçe Dostu Mutfak Malzemeleri

Plastik mutfak ürünleri internetten satışı yapılan en büyük ürün yelpazesine sahip. Ürün yelpazesinin geniş olması, kullanışlı ve ucuz olmaları bu ürünlere büyük rağbet görmesine sebep oluyor. Yerli ve yabancı üretiminde bu alanda fazla olması tedarik konusunda zorluk çekmeyeceğimiz anlamına geliyor.

Örneğin plastikten üretilmiş bebek mama çatal kaşık ve tabak setini Alibaba'dan ortalama 1.5 dolara satın alabilir ve Türkiye pazarında ortalama 6 dolara satabilirsiniz. Bu tarz ürünlerin ülkemizde de üretimi yapıldığı için daha hızlı tedarik avantajından faydalana bilirsiniz.

Hediyelik Eşya: Özel Anlara Hitap Eden Ürünlerle Kazanç Elde Edin

Hediyelik eşya denince akla binlerce farklı ürün geliyor. Bu kategoride en farklı ve anlamlı hediye türleri ise yüksek kazanlar elde ettirebiliyor. Patlayan kutu adı verilen hediyelik eşya geçen yıl 14 şubatta en çok rağbet gören hediyelik eşyalar arasında.

Toptancılarda 1 dolardan başlayan fiyatlarda farklı ürünler bulunuyor. Ülkemizde bu ürünlerin satışını yapan en popüler ticaret sitesiyse Çiceksepeti. Sizde eğer hediyelik eşya satmak istiyorsanız Alibaba'da bulunan mağazalardan ya da Tahtakale ve İstoç'da bulunan yerli üreticilerden toptan hediyelik eşya satın alabilirsiniz.

Ucuza alıp pahalıya satılan ürünler hakkında ilhan verici bir içerik oluşturmaya çalıştık umarım sizlere destek olabilmişizdir. Keşfedilmeyi bekleyen yeni ürünleri kendi yaptığınız analiz sonucu bulup satışa sunmak size çok daha fazla kazanç sağlayacaktır. Daha fazlası için bizi takip edebilir ve yorum yazarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum yok
Yorum Yaz
comment url